follow Catalog firme » Servicii firme » Cadastru » Judetul BUZAU
  home     Cadastru   Judetul BUZAU

Cadastru Buzau

Obtineti cel mai bun pret pentru cadastru completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
cadastru giurgiu, cadastru ilfov, cadastru bucuresti, cadastru buzau, cadastru, cadastru ieftin, cadastru si geodezie (POGOANELE, BUZAU)
Ne ocupam cu masuratori terestre pe raza judetelor Buzau, Bucuresti, Ilfov, Giurgiu. Efectuam orice fel de lucrari ingineresti cu echipamente profesioniste (Leica si Trimble) si cu oameni bine pregatiti, absolventi ai Facultatii de Geodezie din Bucuresti..
0764 *** ***Click aici!
cadastru (BUZAU, BUZAU)
Geo Log Data ofera o gama completa de servicii de investigare, proiectare, monitorizare si consultanta in domeniul geotehnicii, geofizicii si topografiei. Toate activitatile de proiectare si construire necesita date de incredere si relevante cu privire la conditiile de teren pentru a evalua oportunitatea proiectului si planifica lucrarile. Geo Log Data dispune de experienta, cunostintele si echipamentele pentru realizarea investigatiilor si studiilor de teren..
031 *** ***Click aici!
cadastru buzau (Buzau, BUZAU)
Executam: intabulari terenuri intravilan si extravilan; intabulari apartamente, studii topografice, studii geotehnice, ridicari topografice. pentru detalii suplimentare in privinta preturilor practicate, sau pentru orice fel de intrebari legate de serviciile oferite de noi, nu ezitati sa ne contactati, va asteptam! Serviciile se executa in regim normal si la urgenta la cele mai tractive preturi...
0769 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie