follow Catalog firme » Servicii firme » Cadastru » Judetul BUCURESTI
  home     Cadastru   Judetul BUCURESTI

Cadastru Bucuresti

Obtineti cel mai bun pret pentru cadastru completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
cadastru, cadastru garsoniera, cadastru ilfov, cadastru apartament, cadastru bucuresti (BUCURESTI SECTORUL 6, BUCURESTI)
0314 *** ***Click aici!
cadastru bucuresti, cadastru apartamente, cadastru terenuri intravilane, cadastru terenuri (BUCURESTI, BUCURESTI)
Plansuvey este o companie mica, in plina dezvoltare, ce desfasoara o activitate bazata in special pe seriozitate si profesionalism. folsind aparatura de ultima generatie si personal specializat si autorizat, plansurvey executa lucrari de cadastru si topografie la preturi convenabile. daca doriti sa primiti servicii de calitate, nu ezitati sa ne contactati ...
0721 *** ***Click aici!
cadastru terenuri, cadastru case, cadastru apartamente, cadastru (BUCURESTI SECTORUL 1, BUCURESTI)
STRATU DANA-IULIANA - ACTIVITATE CADASTRU GEODEZIE SI CARTOGRAFIE va sta la dispozitie pentru executarea de lucrari de cadastru, geodezie si intabulare, atat pentru apartamente, case cat si pentru terenuri, in cel mai scurt timp la preturi minime...
0722 *** ***Click aici!
cadastru, cadastru bucuresti, cadastru ilfov (BUCURESTI, BUCURESTI)
Firma specializata in lucrari de cadastru, topografie, geodezie, efectuam lucrari de cadastru si intabulare, dezmembrare, alipire, ridicari topografiec pentru orice tip de imobil sau teren situat in municipiul bucuresti sau in judetul ilfov..
0742 *** ***Click aici!
cadastru bucuresti, cadastru terenuri, cadastru constructii (BUCURESTI, BUCURESTI)
Biroul de arhitectura art architecture & design s.r.l. ofera servicii de proiectare arhitectura, structura, instalatii documentatii autorizatie de construire, proiecte case vile, proiecte tip, proiecte imobile locuinte, birouri, hale, renovari, mansardari, documentatii p.u.d., p.u.z., obtinere avize, devize constructii si instalatii, la preturi avantajoase si in termen scurt...
0726 *** ***Click aici!
cadastru de specialitate, cadastru bucuresti, cadastru (BUCURESTI, BUCURESTI)
Megaconsulting-project s.r.l. efectueaza lucrari profesionale de topografie, cadastru, geodezie in orice zona din romania. motto-ul nostru este "clientul multumit", venind astfel in intampinarea dvs cu servicii profesionale de cea mai inalta calitate, realizate rapid si eficient. societatea a fost infiintata in 2003 de un colectiv tanar cu pregatire de specialitate, avand o larga experienta in domeniul cadastrului, intabularii, lucrarilor si masuratorilor topografice echipa..
0729 *** ***Click aici!
cadastru, cadastru bucuresti (BUCURESTI, BUCURESTI)
Beneficiind de aparatura performanta si personal cu o mare experienta in domeniul cadastrului, masuratorilor topografice si gps, firma noastra va ofera servicii de calitate. daca aveti o problema de rezolvat in domeniul cadastrului, daca aveti nevoie de o ridicare topografica sau doriti masuratori gps nu ezitati sa ne contactati!..
0722 *** ***Click aici!
cadastru bucuresti, cadastru (BUCURESTI, BUCURESTI)
Lucrari de cadastru si intabulare pentru obtinerea numarului cadastral si inscrierea corpurilor de proprietate in cartea funciara (apartamente, vile, spatii comerciale, terenuri aflate in intravilan sau extravilan); dezmembrari, alipiri, comasari, parcelari intabulari constructii si terenuri, documentatii pentru descrierea dezmembramintelor (uz, uzufruct, superficie, servitute si abitatie) dreptului de proprietate; studii topografice (pe suport analogic sau digital)...
0217 *** ***Click aici!
cadastru bucuresti, cadastru (BUCURESTI, BUCURESTI)
Firma sc topo cad srl, din judetul bucuresti ofera avize la termen si inainte de termen, certificate de urbanism, autorizari cadastru, intabulare, ridicari topo, trasari, determinari puncte gps. pentru mai multe detalii cu privire la serviciile practicate, va rugam sa ne contactati. va multumim!..
0728 *** ***Click aici!
cadastru apartamente, cadastru (BUCURESTI SECTORUL 6, BUCURESTI)
Birou de proiectare, avaluare, audit si alte servicii conexe din bucuresti. Cele mai bune conditii, seriozitate si profesionalism. Contribuim la indeplinrea viselor, transformam ideile clientilor nostri in realitate. Urmarim sa dezvoltam parteneriate pe termen lung sustinute, bazate pe incredere si de dorinta de a sustine realizarea obiectivelor clientilor nostri. AIA Proiect, un partener de incredere!..
0722 *** ***Click aici!
cadastru bucuresti, cadastru (BUCURESTI, BUCURESTI)
Persoana fizica autorizata din anul 1999, specializata in efectuarea dosarelor de cadastru, topografie, intabulare, carte funciara si expertize tehnice judiciare. Avand in portofoliu multe lucrari atat cu persoane fizice, birouri notariale cat si firme de constructii, firma noastra garanteaza profesionalism si transparenta, in lucrarile executate. Stiind ca pentru clienti, PRETUL este un criteriu important in luarea unei decizii, firma noastra devine flexibila in..
0723 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie